Услуги

Сервиз


В сервиза се приемат компютърни системи и мобилни компютри. Услугата се изпълнява в срок от 48 часа от поръчката. Преинсталирането на операционна система се извършва със софтуер, предоставен от клиента. Сервизната дейност се извършва в офиса на "Нетуейв" ООД на ул. "Иван Павлов" 13, ет. 2.

Ценоразпис

1 Инсталация на Windows 7/8.1/10 30 лева (с носител и лиценз на клиент)
2 Инсталация на Linux 50 лева
3 Диагностика на проблем 20 лева
4 Асемблиране (сглобяване) на компютърна конфигурация
40 лева
5 Настройки на рутер в сервиза на "Нетуейв" ООД 5 лева
6 Монтаж / демонтаж на компоненти 10 лева
7 Почистване и профилактика 30 лева
8 Инсталация на програмен продукт 10 лева (с носител и лиценз на клиент)
9 Инсталация на драйвери 10 лева
10 Реболване (презалепване на видео чип)
75 лева
11 Отстраняване на проблем в ел. захранването (зануляване на контакти) 15 лева
12 Монтаж на матрица, закупена от Netwave ltd. - 20 лева
13 Монтаж на матрица от клиент 30 лева
14 Интервенция по разглобяване на телефон/таблет (подмяна на екран, дигитайзер или подмяна на компонент изискващ разглобяване на устройството) 30 лева
15 Смяна софтуер на телефон/таблет 30-40 лева (подмяна на софтуер при наличие на вирус)

Изработка и хостинг на интернет страници


- изработка на WEB сайтове с всякакви изисквания, базирани на HTML, PHP, Java Script

Цените за изработката се определят според изискванията на клиента.

- хостване на Вашите страници

- регистрация на домейни

За повече информация не се колебайте да се свържете с нас и ще получите Вашата оферта и план специално изработени за Вас.

Безжична връзка


Фирмата предлага на живущите от вилните зони в близост до квартал "Владислав Варненчик" възможност за изграждане на безжична връзка. Тя се осъщестява чрез 5Ghz устройства с евентуална стабилна, висококачествена и постоянна връзка към Интернет и мрежа. При инсталация на безжична точка клиентът е длъжен да закупи необходимата техника за изграждането й, като с това гарантира високото качество на свързаността към доставчика.

Структурно окабеляване


Фирмата извършва окабеляване на нови и стари сгради по предварително разработен проект, удовлетворяващ желанията на клиентите оптимално относно цена и качество на работата и материали.

Системи за видеонаблюдение


Проектираме и изграждаме надеждни системи за контрол и наблюдение на обекти и жилища. Извършваме доставка и монтаж на реномирани марки.

Телефонни централи


Съвременните комуникации позволяват на хората да използват евтини телефонни разговори в интернет, да се възползват от преференциите на различни оператори, да имат няколко входящи номера и динамично използване на тези връзки във времето и местонахождението. Ние Ви предлагаме един гъвкав вариант, позволяващ не само да спестите пари, а и да получите възможност да управлявате комуникациите си правилно и интелигентно от където и да е.

Консултантски услуги


НЕТУЕЙВ ООД предлага висококачествени консултантски услуги в сферата на IT. При необходимост от изграждане на нова или оптимизация на съществуваща инфраструктура, не се колебайте да се свържите с нас! Ние предлагаме изграждане на отдалечен сигурен достъп до вашата организация чрез VPN, повишена сигурност на вашите данни, защита от неправомерен достъп както отвън, така и от Вашите служители, оптимизация на разходите за IT, изграждане на инфраструктура по спецификациите на ITIL. НЕТУЕЙВ си партнира и черпи опит от лидерите в IT бранша: Microsoft, Dell, HP, Cisco.
Новини

23.12.2019
Весели празници и весело изкараване на всички, работното ни време ще бъде както следва:
17.05.2018
Уважаеми клиенти, съобщаваме че променяме работното време на офис-а в съботния ден офиса вече ще отваря от 09:00 ч. до 13:00 ч.
11.06.2016
Уважаеми клиенти, извиняваме се за създаденото неудобство от прекъсването на услугите ни, на 11.06.2016 поради авария в някой от съоръженията за доставка на интернет услуга. Отстранихме проблемите възможно най-бързо.
08.12.2015
Уведомяваме нашите клиенти и партньори че имаме нова банкова сметка считано от 08.12.2015

Свържи се с нас

Контакти

Моля, полълнете формата с въпроси/предложения, които имате и един от нашите представители ще се свърже с вас.

Email:office@netwave-bg.com

Телефон:070014770


CAPTCHArefresh

За връзка с нас също може да ползвате и Skype: netwave.ltd